Communicatie software Groen, Grond en Infra

Etec 820-II M mobiele kraan voor Hoffland uit Den Dolder

Publicatiedatum: 03-04-2010 09:15
Hoffland Metaalhandel en Sloopwerken B.V. heeft onlangs uit handen van Henk van Vliet, directeur bij Etec, een nieuwe Etec 820-II M mobiele graafmachine in ontvangst genomen.
Etec sloopkraanEtec sloopkraan

Deze 20 ton wegende machine is uitgerust met steunpoten voor en achter. Commonrail motor Tier III met een vermogen van 164 pk. Een opbreekkracht van 125 Kn. De ruime en ergonomische cabine met climatronic biedt de machinist een uitstekende werkplek met prima zicht rondom. De machine is door van Vliet voorzien van massieve wielen met tussen ringen, hydraulische snelwissel, sloop/ sorteer functie, overdruk BROAIR 2002 HD incl. TAC signalering, camera systeem, vonkenvanger demontabel, beschermkooi over cabine, magneet installatie en extra werkverlichting. Deze complete machine in bedrijfskleur is een prima aanvulling voor HOFFLAND Metaalhandel en Sloopwerken B.V.

Hoffland Metaalhandel en Sloopwerken B.V. handel in en verwerkt ferro en non-ferro schroot (metaal recycling). De activiteiten worden uitgevoerd met circa 30 medewerkers en een grote variëteit aan eigen materieel. Bij de uitvoering van alle activiteiten staan veiligheid, kwaliteit en milieu voor Hoffland centraal.

www.etec.nl