Communicatie software Groen, Grond en Infra

Ook in 2010 weer twee Machinistendagen van Kuiken

Publicatiedatum: 12-04-2010 09:55
Kuiken N.V. organiseert al jaren de Kuiken Machinistendagen voor belangstellende machinisten. Dit jaar vindt de eerste Kuiken Machinistendag plaats op zaterdag 10 april a.s. bij de Kuiken servicevestiging in Veghel. Deze dag is bedoeld voor machinisten uit het zuiden en westen van het land.
Machinistendag VolvoMachinistendag Volvo

Op 18 september 2010 vindt de tweede Kuiken Machinistendag plaats, voor alle machinisten uit Oost- en Noord-Nederland, met aansluitend de finale, bij het hoofdkantoor van Kuiken N.V. in Emmeloord.

Machinisten kennis laten maken met de nieuwste technologieën, machines en nuttige informatie verstrekken; dat is een belangrijk doel van de Kuiken Machinistendagen. Maar uiteraard ook het organiseren van een actieve, gezellige dag voor collega machinisten onderling, waarbij hun behendigheid en vaardigheden met Volvo machines worden getest. Kortom, voldoende gelegenheid om contacten te leggen en ervaringen te delen.

Het programma van de Kuiken Machinistendag op 10 april in Veghel start om 09:00 uur. De dag bestaat uit presentaties over de nieuwste ontwikkelingen, technologieën en machines, een uitgebreide lunch en een behendigheidswedstrijd. Met verschillende machines, Volvo wielladers, mobiele en rupsgraafmachines, worden een aantal opdrachten vervuld om zoveel mogelijk punten te behalen, waarbij de machinisten in willekeurig samengestelde teams strijden om de titel ‘winnaar Kuiken Machinistendag regio Zuid/West’.

De nummers één en twee van de Kuiken Machinistendag in Veghel worden ook uitgenodigd om, op 18 september 2010, tegen de nummers één en twee van de Kuiken Machinistendag in Emmeloord te strijden. De uiteindelijke winnaar mag deelnemen aan de Volvo Masters in München, Duitsland, waar hij of zij het opneemt tegen andere machinisten uit Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Luxemburg en België.

Rond 16:30 uur zal de dag afgesloten worden met een hapje en een drankje. Inloop halverwege de dag is niet mogelijk. Deelname aan de Kuiken Machinistendag is gratis. Geïnteresseerden kunnen zich voor vrijdag 2 april a.s. aanmelden via info@kuiken.nl o.v.v. volledige adresgegevens. Geen aanmelding is geen deelname.

Meer informatie is te vinden op www.kuikencen.nl

Ook in 2010 weer twee Machinistendagen van KuikenOok in 2010 weer twee Machinistendagen van Kuiken