Communicatie software Groen, Grond en Infra

KATO HD824-V LC voor Van Oostrum uit Westbroek

Publicatiedatum: 13-04-2010 12:10
Van Oostrum Westbroek bv, specialist in infra- en cultuurtechniek heeft onlangs een nieuwe KATO HD824-V LC in ontvangst genomen. Deze ca. 24 ton wegende rupsgraafmachine is onder andere voorzien van een hydraulisch verstelbare, een verlengde monoboom en een langere lepelsteel.
Kato HD 824 rupskraanKato HD 824 rupskraan

Door het verzwaren van het ballastgewicht is deze machine met een bereik van 12.5 m en een bak van 1.450 liter perfect in ballans. De KATO HD824-V LC is tevens voorzien van een hydraulische snelwissel inclusief lasthaak, slangbreukbeveiliging, trilblok/hamer/rotatie functie, overdrukvoorbereiding, voorbereiding BMS baggerpomp, treeplank langs de cabinezijde en cabinebeplating inclusief opbergkist, BMWT W2 startonderbreker en is door de reclameafdeling van Kemp voorzien van belettering.

De KATO HD824-V LC heeft een moderne uitstraling en een zuinige en  stille motor van 160 pk die voldoet aan de eisen van deze tijd. Van Oostrum gaat deze machine hoofdzakelijk inzetten in combinatie met het ICE trilblok wat onlangs bij kemp is aangekocht. Met deze aangepaste giek is de machine zeer geschikt voor het zetten van damwandplanken tot 12 m en andere beschoeiingwerkzaamheden. 

www.van-oostrum.nl

KATO HD824-V LC rupsgraafmachine voor Van Oostrum uit WestbroekKATO HD824-V LC rupsgraafmachine voor Van Oostrum uit Westbroek