Communicatie software Groen, Grond en Infra

Klanten aan het woord: Breegink (video)

Publicatiedatum: 03-07-2010 13:20
Breegink is een aannemingsbedrijf in de GWW. Ze nemen zelf projecten in met name midden Nederland. Ze zijn gespecialiseerd in het kleinere werk met machines tot 10 ton. Martin van Ginkel gebruikt entreeding met name voor het inhuren van materieel.

Martin van Ginkel gebruikt entreeding met name voor het inhuren van materieel. “We bestaan inmiddels 40 jaar en er werken circa 30 medewerkers bij ons”. Machines boven de 10 ton worden ingehuurd bij collega-bedrijven.

Breegink & A. den Breejen zet eerst alle eigen machines in en huurt vervolgens materieel bij om alle klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. “Wij zijn VCA gecertificeerd en maken uitsluitend gebruik van bedrijven die dat ook zijn. Via entreeding.com kunnen we hierop eenvoudig selecteren”. Breegink maakt gebruik van vaste relaties en zoeken ook nieuwe relaties in nieuwe gebieden. Klanten vragen steeds vaker landelijke dekking. Via entreeding is dit heel goed mogelijk. “Voor 14.00 uur besteld, is de volgende dag aanwezig!”.

Door de nieuwsbrief van entreeding word ik op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen in de markt. Daarnaast is het mooi om nieuwe machines te presenteren en te zien wie er iets nieuws heeft aangeschaft.

Martin: “Materieel wat we zelf niet hebben, huren we in op entreeding.com”

www.breegink.nl

Martin van GinkelMartin van Ginkel