Communicatie software Groen, Grond en Infra

KATO HD1026 LC rupskraan voor Damsteegt uit Oud-Alblas

Publicatiedatum: 19-04-2010 08:40
G.M. Damsteegt uit Oud-Alblas, specialist in kraanverhuur en grondverzet, heeft onlangs uit handen van Arthur Plomp, vertegenwoordiger bij Barend Kemp, een nieuwe KATO HD1026 LC in ontvangst genomen.
Kato 26 tons rupskraanKato 26 tons rupskraan

Deze machine gaat het zware werk van de KATO HD820 LC met inmiddels meer dan 20.000 uur op de klok overnemen. De ca. 26 ton wegende rupsgraafmachine is door Kemp zeer compleet uitgevoerd. Alles om de werkomstandigheden van de machinist, Theo Kaptein, zo plezierig en aangenaam mogelijk te maken. Denk hierbij aan extra functies, een modern camerasysteem, een comfortabele stoel maar ook bijvoorbeeld een centraal smeringsysteem van Groeneveld. Een prachtige werkplek.

De KATO HD1026 LC werkt hier samen (zie foto) met een KATO HD820 LC aan een groot project in Tholen. Beide machines maken gebruik van een Topcon GPS hoogte referentie-instrument om sneller en efficiënter de graafwerkzaamheden uit te voeren.

www.barendkemp.nl

KATO HD1026 LC rupsgraafmachine voor G.M. Damsteegt uit Oud-AlblasKATO HD1026 LC rupsgraafmachine voor G.M. Damsteegt uit Oud-Alblas