Communicatie software Groen, Grond en Infra

Multifunctionele heetwater wegdekreiniger voor ADJ

Publicatiedatum: 21-04-2010 09:55
Door toenemende vraag in specialistische wegdekreiniging heeft ADJ Milieutechniek uit Werkdam een derde specialisatievoertuig in eigen beheer ontwikkeld, namelijk een multifunctionele heet water wegdekreiniger, rioolreiniger en hogedrukreiniger in één concept.
WegdekreinigingWegdekreiniging

De reinigingsmachine wordt ingezet voor het verwijderen en bestrijden van plantaardige (biologische) oliesporen. Dit gebeurt met kokend heet water dat verhit wordt door een speciaal ontworpen heating reinigingssysteem. Tevens kan de machine ook gebruikt worden voor het reinigen van (grote) rioolstelsels, putten, kolken, boven- en ondergrondse opslagtanks middels koud water en heet water techniek.

Het reinigingssysteem is zo ontwikkeld dat met heet water gereinigd kan worden, dit maakt de machine tot een uitzonderlijk reinigingsfenomeen. Zo kunnen riolen waarin (gevaarlijke) vloeistoffen zijn gelekt op specialistische wijze met heet water gereinigd worden (bijvoorbeeld bij lekkages van stookolie of hydraulische olie). Een andere toepassing is bijvoorbeeld het onder heet water hogedruk butteren van grote opslagtanks of het reinigen van muren, gevels en daken.

Wanneer heet water alleen niet toereikend is, kunnen door gebruik van gepatenteerde reinigingsproducten conform ABM richtlijn verontreinigingen nog efficiënter aangepakt worden. Een op maat gemaakt detergent ontvettingssysteem draagt bij aan een beter reinigingsresultaat. De multifunctionele heetwater wegdekreiniger is het offensief tegen gladde en onveilige wegen!

www.milieuongevallen.nl