Communicatie software Groen, Grond en Infra

KATO HD514 voor Den Breejen uit Cruquius

Publicatiedatum: 06-05-2010 07:45
Bas Regterschot, machinist bij B.V. v/h A. den Breejen uit Cruquius, heeft onlangs een nieuwe KATO HD514 rupsgraafmachine in gebruik genomen.
Kato rupskraanKato rupskraan

Deze 14,0 ton wegende rupsgraafmachine is zeer compleet uitgerust met onder andere een hydraulische snelwissel, een sloop/sorteerfunctie, centrale smering van Groeneveld, een lange lepelsteel, slangbreukbeveiliging, extra werkverlichting en een BMWT startonderbreker. Machinist Bas Regterschot is een van de eerste die bij A. den Breejen op een KATO draait. De HD514 heeft een vermogen van 95 pk, heeft een opbreekkracht van 98 kN en staat op 85 cm brede rupsplaten.

B.V. v/h A. de Breejen heeft een rijke historie. Ruim zestig jaar geleden als eenmanszaak gestart en uitgegroeid tot een allround onderneming. Door het jonge en kwalitatief hoogstaand machinepark in combinatie met het team vaste medewerkers is men in staat om alle veelvoorkomende werkzaamheden binnen de GWW sector tot een goed einde te brengen.

www.adenbreejen.nl

KATO HD514 rupsgraafmachine voor B.V. v/h A. den Breejen uit CruquiusKATO HD514 rupsgraafmachine voor B.V. v/h A. den Breejen uit Cruquius