Communicatie software Groen, Grond en Infra

Topcon levert nieuwste technologie in Franeker

Publicatiedatum: 08-05-2010 07:50
Loonbedrijf Westra uit Franeker investeert fors in de uitbreiding van haar machinepark en in nieuwe technologie. Westra schafte onlangs haar 17de kraan aan, een Volvo EC240 CLC, welke is voorzien van een speciale overdruk cabine voor saneringswerkzaamheden.
Topcon GPSTopcon GPS

Deze rupskraan is ook uitgerust met een 3D GPS systeem van Topcon. Daarnaast zijn nog 3 kranen en een wiellader uitgerust met een dergelijk GPS systeem en is een 5 meter brede kilverbak met GPS in bestelling.
 
Westra kan hiermee voor haar opdrachtgevers ook in de werkvoorbereiding veel meer zaken aanpakken en regelen en in de uitvoering met name heel spaarzaam omgaan met de teeltlaag.

Topcon Europe Positioning B.V. is gevestigd in Capelle a/d IJssel, Nederland, en is het Europese hoofdkantoor van Topcon Corporation Tokyo. Topcon Europe Positioning B.V. is verantwoordelijk voor de distributie, verkoop, technische ondersteuning en serviceondersteuning, ontwikkeling van het verkoopnetwerk en de uiterst belangrijke feedback van informatie vanuit de Europese markt naar de fabriek. Topcon ontwerpt en bouwt precisieproducten voor positiebepaling en oplossingen voor algemene landmeetwerkzaamheden, bouw, landbouw, civiele techniek, kartering en GIS, materieelbeheer en mobiele besturingsmarkten. Topcon Corporation is genoteerd op de Tokyo Stock Exchange.

www.topconsokkia.nl

Topcon levert nieuwste technologie in FranekerTopcon levert nieuwste technologie in Franeker