Communicatie software Groen, Grond en Infra

Hitachi ZX350LC-3 rupsgraafmachine voor Bartels uit Moerstraten

Publicatiedatum: 12-05-2010 11:45
Onlangs nam Bartels Loon- en Grondwerken B.V. te Moerstraten hun nieuwste Hitachi graafmachine in gebruik. Deze keer een ZX350LC-3 rupsgraafmachine.
Rupskraan HirtachiRupskraan Hirtachi

De standaard al goed uitgeruste machine werd nog van vele extra’s voorzien, zoals een loopbordes rondom, overdrukvoorbereiding, sloopsorteerfunctie, een Verachtert hydraulische snelwissel en opschoonbak, centrale smering van Bekamax, syklone filter en diverse werkverlichting.
Daarnaast heeft Jeroen Bartels er ook nog een compleet GPS systeem op laten bouwen.

Dit is alweer de 6e Hitachi die Bartels in 3 jaar tijd aangeschaft heeft. Naast deze ZX350LC-3 heeft Bartels nu een ZX210LC-3, ZX250LC-3, ZX280LC-3, ZX350LC-3 en een ZX350LC-3 met semi long front.

Bartels B.V. is gespecialiseerd in het uitvoeren van alle vormen van loonwerken, grondwerken, transporten en recycling. Bartels groep richt zich dan ook op de aannemerij zowel in hoofd- als in onderaannemer en op de verhuur van materieel. Met een groot en uitgebreid machinepark wat bestaat uit een diversiteit aan tractoren, graafmachines en vrachtauto’s worden alle projecten zoveel mogelijk in eigen beheer uitgevoerd. In combinatie met vakkundig personeel, wat vaak kan terugblikken op een jarenlange ervaring.

www.bartelsbv.com

Hitachi ZX350LC-3 rupsgraafmachine voor Bartels uit MoerstratenHitachi ZX350LC-3 rupsgraafmachine voor Bartels uit Moerstraten