Communicatie software Groen, Grond en Infra

Nooteboom Pendel-X2 Eurodieplader voor Coremans uit Breda

Publicatiedatum: 20-05-2010 13:05
Het in Breda gevestigde Grondverzet en transportbedrijf Gebr. Coremans Grondwerken B.V. beschikt sinds kort over een MAN TGX 41.540 8X4/4 BLS zwaartransport trekker met een nieuwe 3-assige Nooteboom Pendel-X2 Eurodieplader.
MAN TGX  41.540 BLSMAN TGX 41.540 BLS

De 150 tons zwaartransport trekker is een MAN geleverd door Man dealer Thieu van Dorst te Breda. De Nooteboom Pendel-X2 Eurodieplader is geleverd door Koninklijke Nooteboom Trailers B.V. te Wijchen. Deze combinatie wordt ingezet voor transport voor o.a. het eigen machinepark van Gebr. Coremans of voor transport voor derden. Deze combinatie met demontabele zwanenhals kan zware machines of ondeelbare lading vervoeren tot ongeveer 60 ton.

De nieuwe dieplader is voorzien van de benodigde vergunningen en SERT–document voor uitzonderlijk vervoer, GSM draadloos afstand bestuursysteem, hydraulisch vering, hulpsturing en automatisch smeersysteem. De laadvloer van de dieplader is 9 meter lang 45 cm hoog en 2.84 meter i.p.v. 2.74 meter breed en een gieksleuf van 80 cm i.p.v. 70 cm breed. Verder heeft de dieplader een laadvermogen van 13.9 ton per as en een 30 tons zwanenhals. De Man trekker heeft op kenteken een TMM van 42 ton en is voorzien van een Euro 5 motor en ZF versnellingsbak met ZF-Interder en PTO. Overigens is Gebr. Coremans Grondwerken B.V. in het bezit van nog 4 Nooteboom semi-diepladers voor het vervoeren van machines of materieel tot 32 ton.

www.coremans.com

Nooteboom Pendel-X2 Eurodieplader voor Coremans uit BredaNooteboom Pendel-X2 Eurodieplader voor Coremans uit Breda