Communicatie software Groen, Grond en Infra

Wirth B0 grondboormachine voor Krowinkel Drilling uit Echt

Publicatiedatum: 11-06-2010 09:00
Met de nieuwe aanwinst, een Wirth B0 grondboormachine is de firma Krowinkel Drilling uit Echt in staat om een groot aantal diverse boringen te verrichten. Om flexibele en veelzijdig inzetbaar te zijn hebben ze bewust voor deze Wirth B0 gekozen.
BoortechniekenBoortechnieken

De grondboormachine is rijk uitgevoerd met een aantal diverse extra’s. Op deze manier kan de nieuwe grondboormachine op elk volgend karwei altijd beschikken over het juiste gereedschap.

De Wirth B0 grondboormachine is als aanvulling naast de diverse andere grondboormachines speciaal aangeschaft omdat er een groei heeft plaats gevonden, van het aantal opdrachtgevers in binnen en buitenland.

Sinds vele jaren is Krowinkel Drilling actief met de volgende boortechnieken: kernboringen; avegaar/pulsboringen; direct spoel boren en hamer boren. De diverse boorwerkzaamheden worden verricht met ervaren en gemotiveerde medewerkers en een zeer modern machinepark. Tot de klanten behoren uiteenlopende partijen, van overheden, semi-overheden, industrie, agrariërs tot particulieren.


Wirth B0  grondboormachine voor Krowinkel Drilling uit EchtWirth B0 grondboormachine voor Krowinkel Drilling uit Echt