Communicatie software Groen, Grond en Infra

6x IHI voor Damsteegt uit Oud-Alblas

Publicatiedatum: 23-06-2010 08:55
G.M. Damsteegt B.V. uit Oud-Alblas, specialist in kraanverhuur en grondverzet, heeft onlangs twee nieuwe IHI 80VX midigraafmachines en vier nieuwe IHI 70VX midigravers in ontvangst genomen. Onder de goedkeurende blik van de gehele familie werden de machines door Barend Kemp B.V. uit De Meern afgeleverd.
Familie DamsteegtFamilie Damsteegt

De vier IHI 70VX binnendraaiers zijn uitgevoerd met een lange lepelsteel, airco, extra functies en nog veel meer opties die het werken voor de machinist zo plezierig mogelijk maakt. Ook de IHI 80VX binnendraaiers voldoen aan alle eisen die een moderne machinist stelt aan een machine in deze klasse.

G.M. Damsteegt B.V., de verhuurder van bemand en onbemand grondverzetmaterieel in alle klassen, is begin jaren '90 opgericht. In eerste instantie richtte het bedrijf zich op de verhuur van graafmachines. In de loop der jaren is G.M. Damsteegt B.V. uitgegroeid tot ruim 100 werknemers en meer dan 180 machines.

www.gmdamsteegt.nl

4  IHI 70VX binnendraaiers en 2 IHI 80VX midigraafmachines voor Damsteegt uit Oud-Alblas4 IHI 70VX binnendraaiers en 2 IHI 80VX midigraafmachines voor Damsteegt uit Oud-Alblas