Communicatie software Groen, Grond en Infra

MF 7499 'black edition' voor Konijn uit St. Maartensvlotbrug

Publicatiedatum: 25-06-2010 13:20
Deze week is door agrarisch loonbedrijf M. Konijn B.V. uit Sint Maartensvlotbrug een nieuwe trekker in gebruik genomen. Het betreft hier een zwarte Massey Ferguson type MF7499. Een 240 PK sterke trekker met een continu variabele transmissie.
Massey FergusonMassey Ferguson

Dit is ook voor Hollands Noordkop een nieuwe mijlpaal. Het is de zwaarste trekker ooit verkocht door Hollands Noordkop. Deze trekker is nu de zwaarste op het loonbedrijf. Hij zal gebruikt gaan worden voor o.a. Kilveren en Ploegen. Verder is natuurlijk geen klus te zwaar.
 
Deze tractor is voorzien van een 7,4 liter Sisu commonrail motor met 4 kleppen per cilinder, Turbo en Intercooler. Verder heeft deze trekker de Agco CVT, nu ook met DTM (Dynamic tractor management), waardoor de trekker afhankelijk van de belasting zelf de motortoeren bijregeld. Voor de rest is de trekker met diverse optie's uitgrust om de trekker zo breed inzetbaar mogelijk te maken. Zo is de trekker voorzien van een datatronic boordcomputer, geïntegreerde fronthef en aftakas, luchtremmen en dubbelluchtwielen.
 
Omdat dit het vlaggeschip van het agrarisch loonbedrijf M. Konijn  B.V. besloten de MF zwart te laten spuiten en er een mooie RVS uitlaat op te monteren. Het is een echte eye catcher geworden waar ze nog veel van zullen horen en zien.

www.mkonijnbv.nl

MF 7499 'black edition' voor Agrarisch  loonbedrijf M . Konijn  BV uit St. MaartensvlotbrugMF 7499 'black edition' voor Agrarisch loonbedrijf M . Konijn BV uit St. Maartensvlotbrug