Communicatie software Groen, Grond en Infra

ETEC 832-II RLC Arti voor Jongeneel uit Oud Alblas

Publicatiedatum: 28-06-2010 09:25
Fa. Jongeneel Werktuigenverhuur uit Oud Alblas heeft uit handen van ETEC Grondverzetmachines een nieuwe ETEC 832-II RLC met verstelgiek in ontvangst genomen.
Rupskraan Etec TKDRupskraan Etec TKD

Deze ca. 32 ton wegende machine voldoet aan de nieuwste milieu eisen. Commonrail motor Tier III met een vermogen van 200 pk. Een bakkracht van 199 KN. Door zijn prima ergonomische indeling een prima zitpositie. De machine is door van vliet voorzien van sloop/sorteer functie, bak/sorteer omschakeling, hoogte begrenzer, extra kist op onderwagen, Treeplanken links en rechts, overdruk voorbereid met TAC signalering, Pro cab vandalisme beplating, Tuv keuring, extra werkverlichting, W2 beveiliging, GPS tracktrace, hydraulische snelwissel BECO. De met bedrijfsbelettering en in kleur gespoten machine is een prima aanvulling voor de Fa. Jongeneel

Fa. Jongeneel (1963) is gericht in het verhuren van hydraulische machines (inclusief gekwalificeerde machinisten) voor onder andere grondverzet, graafwerkzaamheden, machinaal straten en slootonderhoud. Door de aard van de werkzaamheden wordt vereist dat de werknemers een grote mate van deskundigheid, stressbestendigheid, flexibiliteit, ervaring, betrouwbaarheid en kwaliteit beheersen.

Het personeelsbeleid is gericht op langdurige dienstverbanden en een goede sfeer. Vakkennis staat voorop. De machinisten dienen zoveel mogelijk alle voorkomende handelingen met de machines te kunnen uitvoeren. Ook worden de wensen van de uitvoerders c.q. opdrachtgevers zoveel mogelijk gehonoreerd.

www.Jongeneelwerktuigenverhuur.nl

ETEC 832-II RLC Arti graafmachine voor Fa. Jongeneel Werktuigenverhuur uit Oud AlblasETEC 832-II RLC Arti graafmachine voor Fa. Jongeneel Werktuigenverhuur uit Oud Alblas