Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 55N midigraver voor De Heer uit Polsbroek

Publicatiedatum: 02-07-2010 08:40
De Heer land en water uit Polsbroek heeft onlangs een nieuwe IHI 55N-3 van IHI importeur Barend Kemp BV in gebruik genomen.
Uitwisselbare HerdergiekUitwisselbare Herdergiek

Deze 5,5 ton wegende rupsgraafmachine is van alle gemakken voorzien maar het meest in het oog springende van deze machine is de eenvoudig uitwisselbare herdergiek met maaikorf waarmee het bereik op 7,5 meter komt.

De derde generatie van dit type voldoet aan alle eisen die een moderne machinist aan een graafmachine in deze gewichtsklasse kan stellen. Met een motor volgens de TIER III specificaties, een vermogen van 55,5 pk en een opbreekkracht van 37 kN is deze machine een prima aanvulling voor De Heer.

De Heer land en water is een onderneming met een echte no-nonsense mentaliteit. De werkzaamheden bestrijken een breed spectrum op het gebied van baggerwerken en groenvoorzieningen, het aanleggen en onderhouden van bermen, watergangen, gazons, beschoeiingen, beplantingen en bomen, het rooien en snoeien van bomen en grondwerken. Ook het leveren en aanbrengen van diverse soorten afrasteringen, beschoeiingen en damwanden worden door De Heer uitgevoerd. De Heer land en water is al ruim 20 jaar werkzaam in Midden en West Nederland. Deze jarenlange ervaring en ca. 45 gemotiveerde medewerkers zijn de basis voor een goede kwaliteit van de uit te voeren werkzaamheden.

www.adeheer.nl

IHI 55N midigraver met maaikorf voor De Heer land en water uit PolsbroekIHI 55N midigraver met maaikorf voor De Heer land en water uit Polsbroek