Communicatie software Groen, Grond en Infra

2 Caterpillars 962H voor Roelofs uit Den Ham

Publicatiedatum: 06-07-2010 08:55
Roelofs Zandwinning heeft haar twee Volvo’s 120E vervangen door twee CAT wielladers van het type 962H. Deze Caterpillars zijn voorzien van een CCS stuur (Command Control Steering), een dichte bak en een weegsysteem.
CAT 962 H shovelsCAT 962 H shovels

De Caterpillar loaders zijn gestationeerd op de zandwinninglocaties in Tynaarlo en Collendoorn (Hardenberg).

Roelofs is een bloeiend familiebedrijf met als hoofdactiviteiten advies en ontwerp bij infraprojecten, wegenbouw, zandwinning, planontwikkeling en springpaardenfokkerij. De ambitie van Roelofs is een toonaangevende middelgrote onderneming te zijn, die op een duurzame, maatschappelijk verantwoorde wijze bouw- en infraprojecten ontwikkelt en realiseert en hierin excelleert door nauw en innoverend samen te werken met klanten, medewerkers en eindgebruikers. Om te voldoen aan de wensen en verwachtingen van alle belanghebbenden, waarborgen zij de bedrijfscontinuïteit door innovatie, hoge kwaliteit, voortdurende verbetering en een goede langetermijnvisie.

www.pon-cat.com

2 Caterpillars 962H wielladers voor Roelofs Wegenbouw B.V. uit Den Ham2 Caterpillars 962H wielladers voor Roelofs Wegenbouw B.V. uit Den Ham