Communicatie software Groen, Grond en Infra

Volvo EW180C wiellader voor Kuenen uit Overloon

Publicatiedatum: 08-07-2010 09:20
Onlangs kocht loonbedrijf Kuenen uit Overloon een Volvo graafmachine, de EW140C van Kuiken Construction Equipment Nederland. Deze maand voegde Kuenen ook een L110F toe aan haar machinepark.
Volvo shovel L 110 FVolvo shovel L 110 F

Deze nieuwe loader wordt onder andere ingezet voor het bieten laden en grondwerk. Hiervoor wordt ook gebruik gemaakt van de Volvo EW180C welke ze al jaren in gebruik hebben.

Loonbedrijf Kuenen is actief in agrarisch loonwerk ten behoeve van melkveehouderij, eigen grondwerk, machineverhuur grondverzet en kleine lasergestuurde kilverbakken voor het egaliseren van straatwerk. De nieuwe L110F is met zijn behendige formaat, 4e hydraulische functie, kruishendelbediening en Goodyear 23.5 R25 TL-3A+ banden, zeer geschikt voor de werkzaamheden tijdens de bietencampagnes. De machine heeft goed zicht zowel ’s nachts als overdag door zijn vele verlichting. De machine is voorzien van breedteverlichting, werklampen voor, achter en bovenop de cabine. Tevens zit er een stekkerdoos op het hefframe zo is er de mogelijkheid om de bietenbak te verlichten.

Loonbedrijf Kuenen is een familiebedrijf. Vader Kuenen heeft het bedrijf opgestart en vervolgens hebben zijn twee zonen het bedrijf later overgenomen, Eric en Marco Kuenen. Totaal werken er 6 mensen en deze verrichten de vele verschillende voorkomende werkzaamheden bij loonbedrijf Kuenen.

www.kuiken.nl

Volvo EW180C wiellader voor loonbedrijf Kuenen uit OverloonVolvo EW180C wiellader voor loonbedrijf Kuenen uit Overloon