Communicatie software Groen, Grond en Infra

ETEC 806-II R compact voor Oostvliet uit Zoeterwoude

Publicatiedatum: 12-07-2010 09:20
Aann- en verhuurbedrijf Oostvliet B.V. heeft uit handen van Wouter Spaan, medewerker bij ETEC Grondverzetmachines, een ETEC 806-II R compact draaier in ontvangst genomen. Deze ca. 6 tons binnendraaier voldoet aan de nieuwste milieu eisen, een motor van 51 Pk Tier III.
6 tons binnendraaier6 tons binnendraaier

Een bakkracht van 39,9 KN. Door zijn prima ergonomische indeling, standaard airconditioning en luxe machinisten stoel heeft deze binnendraaier een prima zitpositie. De machine is door Van Vliet voorzien van sloop/sorteer functie, lepelsteel aangepast, overdruk voorbereiding met TAC signalering, Kist op onderwagen, TUV-keuring, extra werkverlichting, W2 beveiliging, hydraulische snelwissel Pladdet met bredebak. De met bedrijfsbelettering en in kleur gespoten machine is een prima aanvulling voor Oostvliet B.V.

Aann- en verhuurbedrijf Oostvliet B.V. houdt zich vooral bezig met het uitvoeren van (aangenomen) werken in de G.W.W sector met als hoofdactiviteit het grotere grondverzet (en alle daarbij behorende disciplines) en de realisatie van oeverbescherming werken.

www.oostvlietbv.nl

ETEC 806-II R compact voor Aann- en verhuurbedrijf Oostvliet uit ZoeterwoudeETEC 806-II R compact voor Aann- en verhuurbedrijf Oostvliet uit Zoeterwoude