Communicatie software Groen, Grond en Infra

Ekkelenkamp uit Hardenberg aan het werk met een Volvo EW160C

Publicatiedatum: 21-07-2010 16:00
Ekkelenkamp graafmachineverhuur kiest op nieuw voor een Volvo graafmachine. De Volvo EW160B wordt ingeruild. De Volvo EW160C is aangeschaft en gaat nu het werk doen.
Volvo EW160CVolvo EW160C

De Volvo EW160C werd warm onthaald toen deze afgelopen week afgeleverd werd bij Ekkelenkamp in Hardenberg. Kuiken demonstrateur Bart Jansen gaf een korte toelichting over de machine en vervolgens kon er meegewerkt worden. De machine wordt ingezet voor de grond- weg- en waterbouw waaronder het maaien van sloten.

De machine is standaard zeer compleet uigerust met Trelleborg 710/40B22.5 banden met 423 profiel. Spatborden voor en achter. Cruise control met regelbare kruipsnelheid. W2 anti-diefstalbeveiliging. Overdruk voorbereiding met TAC signalering. Tevens is de machine extra verlicht met extra werklampen op de giek.

De machine is uitermate geschikt voor het maaien dit doormiddel van de maaikorf-functie. Deze is onafhankelijk te bedienen van kantel- en rotatiefunctie. De machine is uitgerust met een Eurosteel Indexator RT60B tiltrotator.

Ekkelenkamp graafmachineverhuur is een eigenaar /machinist. De eigenaar en kraan worden in combinatie verhuurd aan bedrijven actief in de grond-, weg- en waterbouw. Het maaien van sloten is niet onbekend en tevens wordt er gewerkt in de sloopindustrie.

Kuiken N.V. is de houdstermaatschappij van een groep toonaangevende distributiebedrijven en bezit de distributierechten van onder meer de gerenommeerde fabrikanten Volvo Construction Equipment en Sennebogen. In de Benelux en Noord Duitsland worden de bouwmachines van Volvo Construction Equipment en de overslag- en hijskranen van Sennebogen verkocht. Het hoofdkantoor van Kuiken N.V. is gevestigd te Emmeloord, Nederland.

www.kuiken.nl

Volvo EW160C voor Ekkelenkamp uit HardenbergVolvo EW160C voor Ekkelenkamp uit Hardenberg