Communicatie software Groen, Grond en Infra

Volvo L60F wiellader voor Jongkind uit Aalsmeer

Publicatiedatum: 27-07-2010 08:50
Jongkind uit Aalsmeer, specialist op het gebied van potgrond en hydrosubstraten ten behoeve van de kasteelt-, bouw- en utiliteitsbranche, schaft recent een nieuwe Volvo L60F aan. Op dit moment draaien er twee Volvo wielladers een Volvo L70D met 20.000 draaiuren en de zojuist aangeschafte Volvo L60F.
Volvo L 60 FVolvo L 60 F

Henrik Jongkind, mede eigenaar van het familiebedrijf Jongkind: “Jongkind werkt graag met Volvo’s, omdat het betrouwbare machines zijn waar eigenlijk nooit problemen mee zijn. De Volvo L70D was een goede ervaring met Volvo daarom werd er weer gekozen voor deze machine” De machine is uitgerust met een roetfilter, omkeerbare koelfan. Aan de machine zit een hoogkiepbak waarmee de potgrond vervoerd wordt.

De Volvo L60F wordt ingezet voor het vullen van bunkers met diverse soorten potgrond.

Het bedrijf Jongkind heeft een ruim 80-jarige expertise in het samenstellen van potgrond en hydrosubstraten voor specifieke toepassingen. De Jongkind producten zijn al vele jaren een internationale kwaliteitsnorm voor kwekers. Het bedrijf staat bekend om zijn speciale toepassing en klantgerichte productsamenstellingen. De grote ervaring en de beste grondstoffen uit van streng gecontroleerde toeleveranciers en eigen veengebieden staan garant voor een constante hoge kwaliteit. Daarbij hebben innovatieve milieutechnische en economische productiemethoden een gunstige invloed op zowel het product als de prijs.

Kuiken N.V. is de houdstermaatschappij van een groep toonaangevende distributiebedrijven en bezit de distributierechten van onder meer de gerenommeerde fabrikanten Volvo Construction Equipment en Sennebogen. In de Benelux en Noord Duitsland worden de bouwmachines van Volvo Construction Equipment en de overslag- en hijskranen van Sennebogen verkocht. Het hoofdkantoor van Kuiken N.V. is gevestigd te Emmeloord, Nederland.

www.kuiken.nl

Volvo L60F shovelvoor Jongkind uit Aalsmeer Volvo L60F shovelvoor Jongkind uit Aalsmeer