Communicatie software Groen, Grond en Infra

KATO HD513 MR voor Hut uit Zeewolde

Publicatiedatum: 28-07-2010 15:05
B. Hut Akker- /Loonbedrijf uit Zeewolde heeft onlangs uit handen van Arthur Plomp, vertegenwoordiger bij Barend Kemp, een nieuwe KATO HD513 MR rupsgraafmachine in ontvangst genomen.
KATO HD 513 MRKATO HD 513 MR

Deze 14,0 ton wegende KATO is uitgevoerd met rubberen rupsen en een schuifblad. Daardoor is de machine voor Hut de oplossing om werk voor een mobiele- en rups kraan te combineren. De machine is compleet uitgevoerd en door z’n bouw, giek op het hart van de machine en een dom onder de giek, de sterkste in z’n klasse.

B. Hut is samen met zijn broer en vader in de Flevopolder in 1994 gestart met het bedrijf. Akkerbouw was toen de hoofdtak maar er werd er ook aan loonwerk gedaan. In 2008 is B. Hut zich helmaal gaan richten op het loonwerk. Hut richt zich op het agrarisch- en cultuurtechnisch loonwerk. Tevens hebben zij een transportafdeling. De gedrevenheid en betrokkenheid van de medewerkers maken de onderneming servicegericht en dynamisch.

www.loonbedrijfhut.nl

KATO HD513 MR rupskraan voor B. Hut Akker-/loonbedrijf uit ZeewoldeKATO HD513 MR rupskraan voor B. Hut Akker-/loonbedrijf uit Zeewolde