Communicatie software Groen, Grond en Infra

18 september Kuiken Machinistendag

Publicatiedatum: 11-08-2010 08:55
Kuiken N.V. organiseert al jaren de Kuiken Machinistendagen voor belangstellende machinisten. Dit jaar vindt de Kuiken Machinistendag plaats op zaterdag 18 september a.s. voor de regio Noord en Oost bij de Kuiken hoofdvestiging in Emmeloord, met aansluitend de finale tussen de vier regio’s.
Kuiken Machinistendag Kuiken Machinistendag

Machinisten kennis laten maken met de nieuwste technologieën, machines en nuttige informatie verstrekken; dat is een belangrijk doel van de Kuiken Machinistendagen. Maar uiteraard ook het organiseren van een actieve, gezellige dag voor collega machinisten onderling, waarbij hun behendigheid en vaardigheden met Volvo machines worden getest. Kortom, voldoende gelegenheid om contacten te leggen en ervaringen te delen.

Het programma van de Kuiken Machinistendag op 18 september in Emmeloord start om 09:00 uur. De dag bestaat uit presentaties over de nieuwste ontwikkelingen, technologieën en machines, een uitgebreide lunch en een behendigheidswedstrijd. Met verschillende machines, Volvo wielladers, mobiele en rupsgraafmachines, worden een aantal opdrachten vervuld om zoveel mogelijk punten te behalen, waarbij de machinisten in willekeurig samengestelde teams strijden om de titel ‘winnaar Kuiken Machinistendag regio Noord/Oost’.

De nummers één en twee van de Kuiken Machinistendag in Emmeloord strijden na het programma tegen de nummers één en twee van regio Zuid en West. De uiteindelijke winnaar mag deelnemen aan de Volvo Masters in München, Duitsland, waar hij of zij het opneemt tegen andere machinisten uit Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Luxemburg en België. Rond 16:30 uur zal de dag afgesloten worden met een hapje en een drankje. Inloop halverwege de dag is niet mogelijk. Deelname aan de Kuiken Machinistendag is gratis. Geïnteresseerden kunnen voor vrijdag 3 september a.s. een aanmeldingsformulier aanvragen via info@kuiken.nl.

Meer informatie is te vinden op www.kuikencen.nl

Kuiken N.V. organiseert 18 september Kuiken Machinistendag Kuiken N.V. organiseert 18 september Kuiken Machinistendag