Communicatie software Groen, Grond en Infra

Iveco Eurocargo oprijwagen voor Jonk uit Kwadijk

Publicatiedatum: 18-08-2010 09:00
Als eerste in Nederland rijdt Jonk b.v. Kwadijk sinds kort met de nieuwste Veldhuizen-innovatie: een 6x2-truck met een netto-laadvermogen van bijna 16 ton. Hierdoor is het mogelijk om naast mini- en midigravers, ook grotere/ zwaardere graafmachines met een oprijwagen te vervoeren.
6x2 oprijwagen6x2 oprijwagen

Door zijn lage laadvloer van 84 cm is de auto snel geladen/gelost en zijn 280 pk sterke motor zorgt voor een snel transport naar plaats van bestemming. De vrachtauto is voorzien van een schone Euro5-motor en is in combinatie met zijn wendbaarheid bij uitstek geschikt voor transport naar (binnen)steden met een milieuzone. Zoals genoemd heeft de truck een laadvermogen van bijna 16 ton.

Jonk b.v. zal de auto daarom behalve voor transport van machines ook inzetten voor het transport van rijplaten, waarvan hij er in vergelijk met een vergelijkbare conventionele truck er ruim 25% extra van mee kan nemen.

www.jonkbv.nl

Iveco Eurocargo 3 assige oprijwagen voor Jonk BV uit Kwadijk (NH)Iveco Eurocargo 3 assige oprijwagen voor Jonk BV uit Kwadijk (NH)