Communicatie software Groen, Grond en Infra

Hitachi ZX10U en ZX18-3 voor ZVS uit Eemnes

Publicatiedatum: 24-08-2010 12:35
ZVS Eemnes B.V. Aannemingsmaatschappij Eemnes heeft onlangs een Hitachi ZX10U-2 en een Hitachi ZX18-3 canopy uitvoering in gebruik genomen.
Hitachi minigraversHitachi minigravers

Deze Machines zijn wederom gespoten in de bedrijfskleuren van ZVS. De ZX10U en Hitachi ZX18-3 worden straks voornamelijk in het hoveniers- en bestratingswerken ingezet.

ZVS Eemnes BV is een middelgrote onderneming die is gevestigd in Eemnes, centraal in Nederland. Het bedrijf verzorgt al vanaf 1971, door geheel Nederland de aanleg en het onderhoud van wegen, riolering en straatwerk alsmede de uitvoering van sloopwerken. Ook houdt het bedrijf zich bezig met bodemonderzoeken en bodemsaneringen en is gespecialiseerd in de aanleg van vloeistofdichte voorzieningen en ook het vloeistofdicht maken van voorzieningen. Ook realiseren wij verbouwingen, plegen nieuwbouw en leggen tuinen aan. Voor alle werkzaamheden geldt dat wij dit kunnen realiseren van ontwerp tot en met oplevering en vervolgens het beheer/onderhoud. ZVS Eemnes BV is in het bezit van kwaliteits- en procescertificaten. Voor de uitvoering beschikt ZVS Eemnes BV over een goed uitgerust (eigen) wagen- en machinepark. Wij beschikken over vakmensen met een ruime ervaring en komen onze afspraken na. Opdrachtgevers zijn onder andere gemeenten, overheidsinstellingen, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, petrochemische industrie en particulieren.

www.zvs.nl

Hitachi ZX10U en ZX18-3 voor ZVS Eemnes B.V. Aannemingsmaatschappij uit Eemnes Hitachi ZX10U en ZX18-3 voor ZVS Eemnes B.V. Aannemingsmaatschappij uit Eemnes