Communicatie software Groen, Grond en Infra

Terra Select trommelzeef voor Helmer uit Breda

Publicatiedatum: 03-09-2010 10:15
Onlangs leverde Van Bemmel Machine Import B.V. uit IJsselstein weer een nieuwe Terra Select trommelzeef type T6 af bij Firma A. Helmer B.V. uit Breda.
T6 zeefT6 zeef

Al tientallen jaren verricht Firma Helmer werkzaamheden op het gebied van grondverzet, wegenbouw, sloopwerken, containerverhuur, handel en transport. Het bedrijf is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende bedrijven in de regio Breda. Helmer zocht naar de grootste getrokken mobiele zeef en koos uiteindelijk voor de Terra T6 voor het afzeven van zand, grond en andere materialen.

De nieuwe zeefmachine heeft een trommeldiameter van 2.200mm een netto effectieve zeefoppervlakte van 33m2 en een bunkerlengte van 4000mm met een inhoud van 6 m3. Capaciteiten variëren, afhankelijk van zeeffractie, tussen 100 en 250m3-uur. Alle afvoertransportbanden zijn 1.000 mm breed en gegalvaniseerd. De zeef werd geleverd met 20x25x8 rechthoek verzette trommel. De zeef wordt aangedreven door een ruim overbemeten, supergeluidsarme Perkins dieselmotor van 96kw-130pk.

www.ahelmer.nl

Terra Select trommelzeef voor Helmer uit BredaTerra Select trommelzeef voor Helmer uit Breda