Communicatie software Groen, Grond en Infra

Horizontale silo voor mobiele installaties

Publicatiedatum: 08-09-2010 09:30
De horizontale silo’s worden vooral ingezet op de tijdelijke werven en bij mobiele installaties zoals mengcentrales en grondverbeterings- en saneringsinstallaties.
Remasilo 34Remasilo 34

De firma Rematech, een zusterbedrijf van de firma Naessens Hydraulics, is vooral gespecialiseerd in de ontwikkeling  en produceren  van machines en oplossingen voor de recycling industrie.

Als deel van onze grondsaneringsinstallaties is de Remasilo 34 het antwoord op de vraag naar een mobielere opslagoplossing  van toevoegmaterialen zoals cement of kalk welke dienen gedoseerd te worden als toevoegmiddel in de menginstallaties.

De voornaamste voordelen van de horizontale Remasilo 34 zijn:

1.       Gemakkelijk verplaatsbaar

2.       Zeer snelle op starttijd (operationeel < 30 min. na aankomst op de werf )

3.       Geen verankering in zware fundering nodig

4.       Geen montagekraan nodig

5.       Perfecte dosering

6.       Accepteert een volledige vrachtwagenlading.

De silo is voorzien van  een uitdrijfsysteem bestaande uit een dubbele vijzel  welke instaan voor een perfecte gelijkmatige dosering. Zes trilmotoren en een efficiënt blaas systeem zorgen ervoor dat de silo in alle omstandigheden  met diverse soorten materialen altijd volledig kan geledigd worden. De niveau-indicatie is voor zien van een uitschakelbare alarmsirene.

De silo wordt altijd geplaatst op een verharde ondergrond, om hem te verplaatsen kan er eenvoudigweg worden onderdoor gereden met een vrachtwagen en door middel  van de vier mechanisch uitschuifbare vijzels op of af de vrachtwagen worden getild. Tevens word er met diezelfde  vijzels de passtelling van de silo ingesteld. Dit biedt niet alleen een groot voordeel in tijdwinst maar tevens in aanzienlijke kosten voor het organiseren of huren van een montagekraan.

De 34000 liter inhoud laat toe dat er een volledige verachtwagenlading kan worden ingeblazen waardoor de aankoopprijs van het toevoegmateriaal zo laag mogelijk wordt gehouden.

Remasilo is het antwoord op de steeds hoger gestelde eisen aan de aannemers naar meer  flexibiliteit , efficiëntie en tijdsdruk op de tegenwoordige werven.

Film: http://www.youtube.com/watch?v=c_JlqPNT1Bs

De firma Naessens Hydraulics staat in voor de verkoop en verhuur van de silo’s en staat u graag van dienst voor alle gewenste informatie.

www.naessen-hydraulics.be

Horizontale silo voor mobiele menginstallatiesHorizontale silo voor mobiele menginstallaties
Remasilo rematech horizontale silo