Communicatie software Groen, Grond en Infra

Atlas 140W voor De Rijk uit Leimuiden te water (video)

Publicatiedatum: 09-09-2010 10:30
De Rijk B.V., aannemer van beschoeiing- en steigerwerken, uit Leimuiden heeft onlangs via Barend Kemp B.V. in De Meern een nieuwe Atlas 140W laten plaatsen op een baggerschuit.
Atlas op baggerschuitAtlas op baggerschuit

De Atlas kraan is compleet uitgerust en opgebouwd door de montageafdeling van Kemp. De machine is onder andere voorzien van overdrukvoorbereiding, extra functies, slangbreukbeveiliging maar bijvoorbeeld ook van extra werkverlichting. Studio Infra, onderdeel van de Kemp Groep, heeft de 140W voorzien van bedrijfsbelettering. De machine is op locatie afgemonteerd. De 140W, in de kleurstellingen van De Rijk, heeft een vermogen van circa 113 pk, is 250 cm breed en heeft een opbreekkracht van 106 kN. Deze Atlas voldoet aan alle eisen die een moderne machinist aan een dergelijke machine stelt.

De Rijk B.V. is een aannemer in beschoeiing- en steigerwerken voor zowel zakelijke als particuliere relaties. Het werkgebied is voornamelijk het plassengebied rondom Aalsmeer (de Westeinderplas, de Braassemeer, de Kaagerplas en omgeving). De Rijk werkt met modern materieel en bestaat sinds 1928 en is de laatste jaren gestaag gegroeid.

www.derijkleimuiden.nl