Communicatie software Groen, Grond en Infra

1 KATO en 3 IHI’s voor Tuytel uit Oud-Alblas

Publicatiedatum: 11-09-2010 08:35
A. Tuytel Loon- en Verhuurbedrijf B.V. uit Oud-Alblas heeft recent één IHI midigraafmachine, twee nieuwe IHI minigraafmachines en één nieuwe KATO in gebruik genomen.
 3 IHI’s minigravers 3 IHI’s minigravers

Deze machines zijn door Barend Kemp B.V. in De Meern geleverd en door de montage afdeling voorzien van vele extra’s. Zo zijn de IHI midigraafmachines en de KATO rupsgraafmachine voorzien van overdrukvoorbereiding. Daarnaast zijn er onder andere hydraulische snelwissels, extra functies en allerlei voorzieningen opgebouwd die het werken voor de machinist comfortabel maken.

De 19VXT kenmerkt zich door een eigen gewicht van circa 2.000 kg , een vermogen van 14,3 pk en een opbreekkracht van 16 kN. De IHI 38N voldoet aan alle eisen die een moderne machinist aan een graafmachine in deze gewichtsklasse kan stellen. Met een motor volgens de TIER III specificaties, een vermogen van 27,3 pk en een opbreekkracht van 26,5 kN. De IHI 70VX heeft een eigen gewicht van circa 7.000 kg, een vermogen van 55,7 pk en een opbreekkracht van 41,4 kN.

De gloednieuwe compact draaiende Kato HD823MR V is een zeer krachtige en stabiele machine. De 823 heeft een vermogen van 153 pk en een opbreekkracht van 150 kN. Met een laag brandstofverbruik en een beter gecontroleerd geluidsniveau is dit een prima aanvulling op het machinepark van Tuytel.

A. Tuytel Loon- en Verhuurbedrijf  B.V. uit Oud-Alblas neemt werken aan in de onderaanneming, de grond-, weg- en waterbouw, de industriële sector en cultuurtechnische werken. De veelzijdigheid en flexibiliteit door een ruim scala aan uitrustingsstukken, de transportmogelijkheden die aan de gestelde milieueisen voldoen en het moderne machinepark is Tuytel uistekend in staat om met een vaste groep enthousiaste en vakkundige medewerkers elke klus te klaren

www.atuytel.nl

Kato HD823MR rupskraan voor A. Tuytel Loon- en Verhuurbedrijf B.V.Kato HD823MR rupskraan voor A. Tuytel Loon- en Verhuurbedrijf B.V.