Communicatie software Groen, Grond en Infra

Open dagen bij Pladdet in Biervliet

Publicatiedatum: 23-09-2010 11:05
Pladdet, leverancier van grondverzetmachines, intern-transportmachines en producent van uitrustingsstukken, organiseert op vrijdag 24 en zaterdag 25 september 2010 open dagen voor belangstellenden.
Open dagenOpen dagen

Een looproute leidt bezoekers door de productieruimte waar op dat moment uitrustingsstukken worden gemaakt. Verder staan er diverse machineshows en heftruck- behendigheidsproeven op het programma.

Adres: Paulinaweg 6-10 in Biervliet.

De laatstgehouden open dagen in 2003 trokken 2.000 bezoekers. Ook nu worden er veel belangstellenden verwacht. Vanaf vrijdag 14.00 uur is het gehele bedrijf geopend voor publiek.

Activiteiten
Op de afdeling Metaalbewerking zijn de verspaningsmachines aan het werk en in de productieruimte wordt aan het publiek gedemonstreerd hoe een uitrustingsstuk van begin tot eind wordt gefabriceerd. Op het buitenterrein vinden diverse demonstraties plaats van grondverzetmachines en uitrustingsstukken. Machinisten krijgen de mogelijkheid om de cabine van een HITACHI graafmachine van binnen te bekijken en een draaikantelstuk uit te proberen. Verder is er een uitgebreide catering, waar bezoekers terecht kunnen voor een lunch, een hapje en een drankje.

Pladdet
Pladdet is al meer dan 50 jaar specialist op het gebied van productie, verkoop en verhuur van grondverzetmachines, intern-transportmachines en uitrustingsstukken. Kwaliteit en vertrouwen staan voorop. Uniek in Nederland bieden zij grondverzetmachines aan, in combinatie met productie van eigen uitrustingsstukken. Deze worden in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Van het ontwerp met moderne 3D tekenpakketten en computergestuurde machines tot in de werkplaats.

U kunt bij Pladdet terecht voor:

  • Graafmachines, wielladers, heftrucks en andere bouwmachines.
  • Uitrustingsstukken voor grondverzetmachines.
  • Machinale verspaning, zoals draaien, frezen en kotteren. Zowel C.N.C. als conventioneel.
  • Verhuur van graafmachines, wielladers, heftrucks, uitrustingsstukken en andere bouwmachines.
Kijk ook op www.pladdet.nl/opendagen

Open dagen bij Pladdet in BiervlietOpen dagen bij Pladdet in Biervliet