Communicatie software Groen, Grond en Infra

Open dagen Pladdet uit Biervliet zeer geslaagd

Publicatiedatum: 28-09-2010 10:30
Pladdet BV uit Biervliet kijkt terug op zeer geslaagde open dagen. Het evenement werd bezocht door ca. 3.000 bezoekers!

De wat dreigende bewolking op zaterdag en de enkele regenbuien leken de belangstelling niet in de weg te staan, want gedurende de dagen stroomde het terrein en pand vol met geïnteresseerde bezoekers. Aan de voorzijde voor het pand stonden de Hitachi grondverzetmachines opgesteld, met een primeur voor de mini-wielladers van Hitachi de ZW65, 75 en 95. Daarnaast is het aanbouwdelengamma ook buiten gepresenteerd. Zoals verlenggieken, bietengrijpers, kantelstukken, graafbakken, etc.

De bezoekers werden in centrale hal verwelkomd met koffie. Hier kon men dan starten met de looproute door het pand. Het personeel was bezig met diverse metaalbewerkingmachines en gaf uitleg over de vele werkzaamheden. Daarna kwam men in de productiehal van de graafbakken/grijpers/snelwissels, ook hier werd volop ‘gewerkt’. De snijmachine was onderdelen aan het snijden en diverse bakken werden in elkaar gezet en afgelast. Hierna waren de heftrucks aan de beurt, met daarbij de mogelijkheid om mee te doen aan een behendigheidswedstrijd. De winnaar van deze wedstrijd, dhr. Haak, is met een prijs naar huis gegaan.

Het balspel met een Hitachi ZX10U (minigraafmachine) was voornamelijk bij de jongste bezoekers in trek. De looproute ging verder, langs een project waar een giek van een graafmachine verlengd werd, naar buiten via achterzijde pand, waar bezoekers langs de voorraad gebruikte uitrustingsstukken kwamen. Om de hoek was het vaak luidruchtig door de aanwezigheid van de Nederlands Kampioen Tractorpulling, de Whispering Giant.

In de zandbak waren machinisten bezig met uitproberen van een draai/kantelstuk van SMP. Bovendien was er ook iemand van het Zweedse SMP zelf aanwezig op de open dagen om tekst en uitleg te geven over de draai/kantelstukken. Al met al zien we terug op gezellige opendagen waarbij de bezoekers in ongedwongen sfeer het bedrijf in alle facetten hebben kunnen zien.

Tevens waren de opendagen een startpunt om verder te gaan met nieuwe naam, namelijk Pladdet bv in plaats van Gebr. Pladdet bv.

www.pladdet.nl

Open dagen Pladdet BV uit Biervliet zeer geslaagdOpen dagen Pladdet BV uit Biervliet zeer geslaagd