Communicatie software Groen, Grond en Infra

ETEC 834-II RLC voor Verhoeven uit Zaltbommel

Publicatiedatum: 05-10-2010 08:50
Aannemersbedrijf Verhoeven Infra B.V. heeft onlangs uit handen van ETEC importeur een ETEC 838-II RLC rupsgraafmachine in ontvangst genomen.
38 tons machine38 tons machine

Deze 38 ton wegende machine is voorzien van de nieuwste commonrail motor Tier III met een vermogen van 250 pk. Een opbreekkracht van 240KN. De ruime en ergonomische cabine met climatronic biedt de machinist een uitstekende werkplek met prima zicht rondom. De machine is door van Vliet voorzien van sloop/ sorteer functie, knijperleiding functie, schaar functie op joysticks, hoogtebegrenzer, lasthaak aan binnenkant lepelsteel, luchtgeveerde stoel, treeplanken links en rechts van de machine opklapbaar, RVS Kist op onderwagen, overdruk voorbereid met signalering, W2 beveiliging en extra werkverlichting. Deze completen machine met in bedrijfskleurenm en bedrijfsbelettering is een prima aanvulling voor Aannemersbedrijf Verhoeven Infra B.V.

Verhoeven Infra voert diverse kernactiviteiten uit middels het aannemen en uitvoeren van werken in de grond-, weg- en waterbouw, betonbouw en railinfra. Verhoeven infra is een overkoepelende en veelzijdige organisatie waar een totaalpakket van diensten aangeboden wordt. Dit omvat alle voorkomende werken in de Grond- Water- Wegen- Betonbouw en Railinfrawerken.

Verhoeven staat voor expertise, dynamiek en betrouwbaarheid. Kennis van complexe bouwprocessen gebundeld met goed opgeleide en flexibele medewerkers zorgt dat aan elke wens kan worden voldaan. De diverse ondernemingen, die samen de Verhoeven Groep vormen, vormen een aaneengesloten cirkel waarbinnen werkzaamheden naadloos op elkaar aansluiten. Hierdoor is het mogelijk zowel grootschalige als kleinschalige projecten op systematische wijze aan te pakken en uit te voeren, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

www.verhoeveninfra.nl

ETEC 834-II RLC rupsgraafmachine voor Verhoeven uit ZaltbommelETEC 834-II RLC rupsgraafmachine voor Verhoeven uit Zaltbommel