Communicatie software Groen, Grond en Infra

Volvo L120F en EW140C voor Kok uit Lexmond

Publicatiedatum: 15-10-2010 10:00
Kok Lexmond BV, werkzaam in de grond-, weg- en waterbouw en recycling, schaft recent een nieuwe Volvo wiellader L120F en een Volvo graafmachine EW140C aan.
Volvo EW140CVolvo EW140C

Kok Lexmond BV is niet onbekend met het merk Volvo. In het machinepark zijn tevens 7 Volvo wielladers en 1 rupskraan aanwezig.

“Ber Kok werkt graag met Volvo’s, omdat het betrouwbare machines zijn waar eigenlijk nooit problemen mee zijn. De huidige Volvo’s waren een goede ervaring met Volvo daarom werd er weer gekozen voor de machine. Ook heeft Kok Lexmond jarenlang een goede klantenrelatie met Kuiken, aldus de Ber Kok”.
De Volvo graafmachine EW 140C wordt gebruikt voor diverse diensten in de grond-, weg- en waterbouw, onder andere voor het opschonen van bermen en sloten. De Volvo wiellader L120F is werkzaam in de recycling, voor de aan en afvoer. De machine is onder andere uitgerust met een overdruksysteem en beschikt over centrale vetsmeringen.

Het bedrijf Kok Lexmond BV verricht diverse activiteiten zoals aanneming van grond-, weg- en waterbouwkundige werken. Uitvoering van bodemsaneringen. Recycling, verhuur van materieel en uitvoering van kipper- en diepladertransporten. Tevens bevindt zich in de vestiging de materieeldienst. Alle materieel wordt in eigen beheer onderhouden en gerepareerd. Ook wordt binnen deze vestiging afvalstoffen, zoals bouw- en sloopafval, steen- en betonpuin, asfalt en diverse categorieën grond ingenomen. Daarnaast vindt vanuit deze vestiging tevens de verkoop plaats van granulaten, grond en tuinaarde. 

www.koklexmond.nl

Volvo L120F wiellader voor Kok uit LexmondVolvo L120F wiellader voor Kok uit Lexmond