Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 38N voor Kleywegen uit Woerden

Publicatiedatum: 18-10-2010 09:30
Kleywegen B.V., aannemingsbedrijf grond-, water-, en wegenbouw uit Woerden, heeft onlangs bij Barend Kemp B.V. in De Meern een nieuwe IHI 38N minigraafmachine in ontvangst genomen.
IHI 38 N minigraverIHI 38 N minigraver

Deze 3,65 ton wegende minigraafmachine is voorzien van vele extra’s en afgeleverd met drie bakken en een riek. Gespoten in de bedrijfskleur en voorzien van bedrijfsbelettering. Hierdoor was de machine direct na levering inzetbaar.

Met een motor volgens de TIER III specificaties, een vermogen van 27,3 pk en een opbreekkracht van 26,5 kN voldoet deze machine aan alle eisen en is het een prima aanvulling voor Kleywegen. Verder kenmerkt deze machine zich door zijn moderne uitstraling, een zuinige motor, een ruime en ergonomisch verantwoorde cabine, veel kracht en souplesse door een variabele pompopbrengst en de extra hydraulische functie (63,1 ltr.).

Kleywegen is al jaren actief als aannemer in de grond-, water- en wegenbouw. Opdrachtgevers zijn verspreid over heel Nederland en variëren van overheidsinstanties tot projectontwikkelaars. Kleywegen geeft advies over, en is de uitvoerende aannemer voor infrastructuur, sloopwerken en groenvoorzieningen.

www.barendkemp.nl

IHI 38N rupsminigraver voor Kleywegen Aannemingsbedrijf B.V. uit WoerdenIHI 38N rupsminigraver voor Kleywegen Aannemingsbedrijf B.V. uit Woerden