Communicatie software Groen, Grond en Infra

ETEC 856-II RLC sloopkraan voor C.S.R. uit Rotterdam

Publicatiedatum: 21-10-2010 08:50
CSR Sloopwerken B.V. heeft onlangs uit handen van ETEC importeur een nieuwe ETEC 856-II RLC in ontvangst genomen. Deze 56 Ton wegende rupsgraafmachine is voorzien van de nieuwste commonrail motor Tier III met een vermogen van 333 pk.
Save Fuel systeemSave Fuel systeem

Een opbreekkracht van 300KN. De ruime en ergonomische cabine met climatronic biedt de machinist een uitstekende werkplek met prima zicht rondom. De machine is door van Vliet voorzien van sloop/ sorteer functie, treeplanken links en rechts van de machine opklapbaar, overdruk met signalering, extra contra gewicht, snelwissel CW55S van verachtert, bescherming op voorruit, kist op onderwagen, W2 beveiliging en extra werkverlichting. Deze completen machine met in bedrijfskleuren en bedrijfsbelettering is een prima aanvulling voor CSR Sloopweken B.V.

De machine voor CSR is uitgevoerd met een Save Fuel systeem dit systeem vermindert het gasolie verbruik en Co uitstoot voor meer info zie ETEC website.

CSR Sloopwerken BV is een toonaangevend sloopbedrijf zowel in Nederland als in Europa. Kwaliteit en veiligheid staan hoog in het vaandel. CSR doet er alles aan om veilig en milieubewust te werken conform geldende wet- en regelgeving en eisen van de opdrachtgevers.

www.etec.nl

ETEC 856-II RLC sloopkraan voor  C.S.R. Sloopwerken B.V. uit RotterdamETEC 856-II RLC sloopkraan voor C.S.R. Sloopwerken B.V. uit Rotterdam