Communicatie software Groen, Grond en Infra

Hyundai dash-9 voor Van der Ven uit Brakel

Publicatiedatum: 30-10-2010 07:50
Van der Spek Vianen leverde onlangs weer een nieuwe Hyundai af bij Van der Ven in Brakel. Dit maal werd de 1ste Hyundai 140W-9 in gebruik genomen. Het is de eerste dash-9 serie machine voor Van der Ven.
Hyundai mobiele kraanHyundai mobiele kraan

Naast deze nieuwe 15 tons mobiele graafmachine draaien er vele soorten en maten Hyundai’s bij Van der Ven, van een minigraver van 1,5 ton tot zelfs 2 Hyundai R500LC-7A’s 50 tons rupskranen. In totaal zijn er meer dan 12 Hyundai’s actief in het machinepark van Van der Ven.

Van der Ven uit Brakel is een dienstverlener pur sang. Al sinds 1968 staat de opdrachtgever centraal. De filosofieën van de oprichters, Gerrit en To van der Ven, klinken nog altijd door in het moderne bedrijf. Woorden als bescheidenheid, stabiliteit, service, kwaliteit, aandacht en tijd hebben een plaats gekregen het een bedrijf dat klaar is voor de toekomst. Een bedrijf dat altijd kan inspelen op wens van elke opdrachtgever.

De machine heeft als alle nieuwe Dash-9 serie 5 jaar garantie en is standaard zeer compleet uitgerust met o.a. cruise control, luxe stoel, Apple Ipod, elektrische koelbox, achteruitkijk camera, luxe vloermat, opklapbare treeplank, 4 werklampen op de cabine onder een regenkap, grote gereedschapskist op de onderwagen, beschermplaat over dozerblad cilinders, spatborden en automatische asblokkering.

www.vanderven.nl

Hyundai dash-9 mobiele graafmachine voor Van der Ven uit Brakel Hyundai dash-9 mobiele graafmachine voor Van der Ven uit Brakel