Communicatie software Groen, Grond en Infra

3 x Ahlmanns AZ 150 voor Vos uit Alphen ad Rijn

Publicatiedatum: 04-11-2010 09:55
Onlangs werden drie Ahlmanns AZ 150 vervangen door 3 nieuwe - 136 pk sterke - Ahlmann zwenkladers AZ 150e. Ook werd tegelijkertijd een nieuwe schudbak geleverd die samen met een van de machines of zelfs los gehuurd kan worden.
50 jaar P. Vos50 jaar P. Vos

P. Vos b.v. is een verhuur- en aannemersbedrijf en heeft als hoofdactiviteit het verhuren van grondverzetmachines en het aannemen van grondwerken. Het bedrijf werd in 1960 als eenmanszaak opgericht door Piet Vos, die met een tractor loonwerk ging doen bij boeren in de omgeving van Alphen a/d Rijn. In de 50 jaar daarna is het uitgegroeid tot een bedrijf met een modern machinepark en circa 55 medewerkers. De jubilerende onderneming wordt nu geleid door twee zonen van P. Vos: Henk en Jan Pieter.

P. Vos beschikt over een groot en gevarieerd machinepark. De machines kunnen gehuurd worden met of zonder machinist. In de eigen werkplaats worden alle machines zelf onderhouden en kunnen eventuele reparaties worden uitgevoerd. Het machinepark bestaat onder andere uit: graafmachines van 1 t/m 40 ton, shovels met een bakinhoud van 500 tot 4.000 liter, bulldozers, knikdumpers, tractoren met gronddumpers van 7 t/m 20 m3, knijperwagens, zelfrijdende trilwalsen t/m 12 ton, semi- en eurodiepladers en kip-trailers. Ook heeft het bedrijf de beschikking over rijplaten en draglineschotten.

Toen P. Vos in 1989 zijn eerste Ahlmann AZ 10 aanschafte werd Rob hierop de vaste machinist. 'Voor het werk dat ik moet doen is dit echt de ideale machine, ik zou niet anders willen'. Inmiddels zit hij alweer op zijn vijfde Ahlmann.

www.pvos.nl

3 x Ahlmanns AZ 150 voor  P. Vos B.V. uit Alphen aan den Rijn3 x Ahlmanns AZ 150 voor P. Vos B.V. uit Alphen aan den Rijn