Communicatie software Groen, Grond en Infra

Nagano NA 90 ZA voor Damsteegt uit Oud-Alblas

Publicatiedatum: 12-11-2010 12:05
G.M. Damsteegt B.V. uit Oud-Alblas, specialist in kraanverhuur en grondverzet heeft onlangs haar Nagano rupshoogwerker vloot weer verder uitgebreid.
Rups hoogwerkerRups hoogwerker

Damsteegt zoekt met de aanschaf van deze hoogwerker producten naar verbreding in haar dienstenpakket en heeft dat gevonden. Dit keer betreft de investering een uniek rups platform voor max. 6 personen.
 
De na90za is een knikplateau op rupsen dat zich kenmerkt door een uniek 180° draaiend platform met een draagvermogen van 600 kg. De werkhoogte bedraagt circa 11 meter. De na90za is compact en stabiel. De montageafdeling van Kemp heeft de machine voorzien van een 220V aansluiting op het platform en de rupsen zijn uitgevoerd met non-marking pads. Daarnaast is de machine door de reclameafdeling van Kemp voorzien van bedrijfsbelettering waardoor de machine na aflevering direct inzetbaar was. Kijk voor meer foto’s op de compleet vernieuwde website van de Kemp Groep.

G.M. Damsteegt B.V., de verhuurder van bemand en onbemand grondverzetmaterieel in alle klassen, is begin jaren '90 opgericht. In eerste instantie richtte het bedrijf zich op de verhuur van graafmachines. In de loop der jaren is G.M. Damsteegt B.V. uitgegroeid tot ruim 100 werknemers en meer dan 180 machines.

www.kemp-groep.nl

Nagano na90za rupshoogwerker voor G.M. Damsteegt uit Oud-AlblasNagano na90za rupshoogwerker voor G.M. Damsteegt uit Oud-Alblas