Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kom netwerken en kennis delen op InfraTech 2011

Publicatiedatum: 26-11-2010 10:20
Van 11 t/m 14 januari 2011 verzamelt de volledige infrabranche zich in Ahoy Rotterdam voor InfraTech 2011. Naast een breed aanbod aan producten en diensten, wordt er ook veel aandacht besteed aan een kennisprogramma om een bezoek aan de beurs nog aantrekkelijker te maken.

InfraTech is de tweejaarlijkse ontmoetingsplaats voor de infrastructuur. De beurs is onderverdeeld in zes thema’s die sectoren binnen de infrastructuur vertegenwoordigen. Alle thema’s hebben een eigen plaats op de beursvloer zodat opdrachtgevers en opdrachtnemers elkaar gemakkelijk kunnen vinden.

Naast een breed aanbod van exposanten, biedt InfraTech een omvangrijk kennisprogramma om kennisuitwisseling binnen de branche te stimuleren. InfraTech wordt ondersteund door diverse partners die zowel strategisch als programma-inhoudelijk meedenken.

Opdrachtgever, aannemer, toeleverancier en kennisinstituut; voor elk onderdeel uit de keten is InfraTech dé ontmoetingsplaats voor de infrastructuur. Van 11 t/m 14 januari 2011 verzamelt de complete branche zich in Ahoy Rotterdam om te netwerken, zaken te doen en kennis uit te wisselen.

Klik hier om te registreren voor een gratis toegang !!

Kom netwerken en kennis delen op InfraTech 2011 Ahoy RotterdamKom netwerken en kennis delen op InfraTech 2011 Ahoy Rotterdam