Communicatie software Groen, Grond en Infra

Nieuw model Giant kniklader

Publicatiedatum: 29-11-2010 08:15
Tobroco machines BV, de Nederlandse fabrikant van de Giant knikladers, komt met een nieuw type kniklader op de markt. De Giant V6004 T TELE. Deze kniklader met een bedrijfsgewicht van 3850kg, is voorzien van een uitschuifbare giek!
Giant V6004 T TELEGiant V6004 T TELE

Met deze machine kan een hefhoogte bereikt worden van 4.30 mtr. De machine is gebouwd op de basis van de V6004T machine. Deze machine heeft een 60 pk pk/ 44 kW Kubota turbo dieselmotor. En heeft een Bosch Rexroth hydrauliek pomp.

De hefkracht zal rond de 2000 kg liggen. Deze machine word momenteel uitgebreid getest voordat de eerste machines rond februari de fabriek in het Brabantse Oisterwijk verlaten, en hun weg vinden naar eindgebruikers door heel Europa.

Met deze tele knikladers hoopt Tobroco machines een extra doelgroep te bereiken. En is deze machine een mooie uitbreiding op het bestaande assortiment Giant knikladers wat nu bestaat uit 22 modellen en wat komend jaar nog verder uitgebreid zal worden.

De V6004T Tele zal standaard uitgevoerd zijn met ROPS/FOPS veligheidsdak voorzien van veiligheids deuren. Optioneel met een deluxe dak, of comfort cabine. Ook is de machine standaard voorzien van een ingenieus stabilo systeem om de stabiliteit van de machine bij hoge hefwerken te waarborgen. De machine zal naar alle waarschijnlijkheid te zien zijn op de agro vak beurs Den Bosch 7 – 10 december en op de Interpom Kortrijk 28-30 november.

Tobroco machines BV is de fabrikant van Giant knikladers, produceert dit jaar +/- 1000 knikladers geheel in Nederland en is marktleider in Nederland. Exporteert machines naar zo’n 20 landen.

www.tobroco.com

Tobroco machines BV de Nederlandse fabrikant van de Giant knikladersTobroco machines BV de Nederlandse fabrikant van de Giant knikladers