Communicatie software Groen, Grond en Infra

Topcon GPS+ voor De Waard uit Zeewolde

Publicatiedatum: 02-12-2010 10:50
De Waard Grondverzet BV heeft een Volvo 240 CLR, uitgevoerd in long reach, uitgerust met een Topcon 3DXi GPS+ besturingssysteem.
Topcon GPS+ op VolvoTopcon GPS+ op Volvo

Met deze machine wordt nu op een groot waterbergingsproject in Roden gewerkt. Dit project zal 1,5 jaar in beslag nemen. De Waard Grondverzet BV is met twee werkmaatschappijen actief op het gebied van Grond-, Weg- en Waterbouw en Transport & Overslag Dit wordt gerealiseerd vanuit vestigingen in Wolsum, Zeewolde en Meppel.

Vanaf het begin heeft het gebruik van het Topcon 3D besturingssysteem al gezorgd voor een aanzienlijke productiviteitsverhoging. Doordat de bewegingen van de bak, giek en machine in real-time worden weergegeven is de machinist in staat om constant de juiste positie van de bak te vergelijken met het ontwerp.

De nieuw aangeschafte rupskraan "long reach" met een opgebouwd GPS systeem is begonnen op het project A7 te Sneek met het afwerken van de taluds. Door gebruik te maken van de nieuwste GPS systemen zijn we weer klaar voor de toekomst en kunnen we onze werken nog meer naar de wens van de opdrachtgevers realiseren.

www.topconsokkia.nl

De Waard zet stap in de toekomst met Topcon GPS+ machinebesturingssysteemDe Waard zet stap in de toekomst met Topcon GPS+ machinebesturingssysteem