Communicatie software Groen, Grond en Infra

Volvo L35B minishovel voor Vema uit Schiedam

Publicatiedatum: 03-12-2010 07:00
Vema Schiedam B.V. vult het machinepark aan met de compacte wiellader L35B. Het bedrijf heeft het vorige model ingeleverd en wederom gekozen voor het merk Volvo.
Volvo L 35 B minishovelVolvo L 35 B minishovel

De nieuwe Volvo L35B pro wordt ingezet voor diverse bestratingwerkzaamheden en terreinverhardingen. Ook kan de machine gehuurd worden inclusief machinist. De machinist van de firma Vema Schiedam B.V. heeft invloed gehad in de aankoop van deze nieuwe Volvo. De gehele dag wordt er met de machine gewerkt en daarom is het belangrijk dat er comfort aanwezig is in de cabine en er breed zicht is. De Volvo voldoet aan deze verwachtingen. De Volvo L35B pro is uitgerust met een puinvork.

Vema Schiedam B.V. beschikt over een uitgebreide vloot van moderne grondverzetmachines welke inclusief hulpmateriaal en personeel ingehuurd kunnen worden. Tevens leveren ze diverse soorten zand en grond. Ook bied het u alle diensten met betrekking tot grond- en sloopwerk in de regio Zuid Holland. Een nauwkeurige planning, efficiënt en veilig werken is een bijbehorende vanzelfsprekendheid. De specialiteit van de firma is het diamantboren en zagen. De oplossing voor het maken van sparingen in muren, wanden, vloeren en andere bouwkundige constructies.

www.vemabv.nl

Vema Schiedam B.V. koopt nieuwe Volvo L35B compacte wiellader van Kuiken N.V.Vema Schiedam B.V. koopt nieuwe Volvo L35B compacte wiellader van Kuiken N.V.