Communicatie software Groen, Grond en Infra

Hyundai 140W-9 voor Smits uit Wijngaarden

Publicatiedatum: 03-12-2010 13:45
Van der Spek Vianen heeft weer een nieuwe graafmachine afgeleverd bij Jaap Smits Kraanverhuur in Wijngaarden. Na enkele rupsgraafmachines was het nu de beurt om de eerste nieuwe wielmobiele graafmachine een Hyundai 140W-9 te leveren.
Mobiele Hyundai kraanMobiele Hyundai kraan

Jaap Smits Kraanverhuur is een aannemersbedrijf van grond-, weg- en waterbouw en andere werken. Jaap Smits richt zich tevens op het verhandelen, huren en verhuren van aannemersmaterieel.

Jarenlange ervaring, diverse opleidingen en perfect, nieuw door o.a. Van der Spek Vianen geleverd  materiaal vormen de basis waarop Jaap Smits in 2000 zijn eigen kraanverhuurbedrijf heeft opgericht. Inmiddels zijn de activiteiten uitgebreid en verhuurt Jaap Smits bijvoorbeeld ook kiepkarren met en zonder.

De stijl van werken van Jaap Smits kenmerkt zich nog steeds door een gedegen, no-nonsense aanpak: korte lijnen en 'afspraak is afspraak'. En daarbij maakt het niet uit of het nu gaat om het uitgraven van grootschalige woningbouwprojecten of het slopen van een enkel huis

De mobiele graafmachine heeft als alle nieuwe Dash-9 serie 5 jaar garantie en is standaard zeer compleet uitgerust met o.a. cruise control, elektrische koelbox, achteruitkijk camera, opklapbare treeplank, 4 werklampen op de cabine onder een regenkap, grote gereedschapskist op de onderwagen, beschermplaat over dozerblad cilinders, spatborden en automatische asblokkering.

www.smitskraanverhuur.nl

Hyundai 140W-9 mobiele graafmachine voor Smits uit WijngaardenHyundai 140W-9 mobiele graafmachine voor Smits uit Wijngaarden