Communicatie software Groen, Grond en Infra

Terex TC210 LC voor Van der Lee uit Hagestein

Publicatiedatum: 07-12-2010 07:05
Aannemersbedrijf Gebr. van der Lee uit Hagestein heeft onlangs een nieuwe Terex TC210lc rupsgraafmachine bij Barend Kemp B.V. in De Meern in ontvangst genomen.
TC 210 LC rupskraanTC 210 LC rupskraan

Deze rupskraan heeft een eigen gewicht 22,2 ton en een vermogen van 141 pk. De TC210 kenmerkt zich door zijn goede rijeigenschappen, stabiliteit, zwenksnelheid, een grote opbreekkracht en veel hefvermogen. De ruime cabine biedt een goed zicht op de werklocatie. De mensen van Kemp hebben deze verder nog voorzien van airconditioning en een extra comfortabele stoel. Daarnaast zijn er meer aanpassingen gedaan die de machine compleet maken. Denk hierbij aan extra functies, overdrukvoorbereiding en bijvoorbeeld brede rupsplaten van 900 mm.

Aannemersbedrijf Gebr. van der Lee is een full service aannemersbedrijf die de meest uiteenlopende taken op zicht neemt. Van baggerwerkzaamheden tot bosbouwkundige werken. Mede door de verschillende locaties is de slagkracht van deze firma erg groot. De eigen asfaltproductie in Lelystad spreekt hierbij zeker tot de verbeelding.

www.kemp-groep.nl

Terex TC210 voor Aannemersbedrijf Gebr. van der Lee uit HagesteinTerex TC210 voor Aannemersbedrijf Gebr. van der Lee uit Hagestein