Communicatie software Groen, Grond en Infra

ETEC 815-II M voor De Gier uit Benschop

Publicatiedatum: 08-12-2010 10:15
Loon- en Grondverzetbedrijf De Gier B.V. heeft onlangs uit handen van ETEC importeur, een nieuwe ETEC 815-II M Arti mobiele graafmachine in ontvangst genomen.
Etec bandenkraanEtec bandenkraan

Deze 15 Ton wegende machine is uitgerust met hydraulische verstelgiek en schuifblad. Commonrail motor Tier III met een vermogen van 134 pk. Een opbreekkracht van 100Kn. De ruime en ergonomische cabine met climatronic biedt de machinist een uitstekende werkplek met prima zicht rondom. De machine is door Van Vliet voorzien van hydraulische snelwissel, brede en dieplepelbak van verachtert, sloop/ sorteer functie, bak/ sorteer omschakeling, dansonderdrukking, slangbreuk op bakcilinder, bypass filter op hydrauliek, extra gereedschapskist op onderwagen, camera-set, Nokia 700 banden, trekhaak demontabel in schuifblad geïntegreerd, W2 beveiliging met GPS en extra werkverlichting. Deze complete machine is een prima aanvulling voor De Gier B.V.

www.degierbv.nl

ETEC 815-II M mobiele kraan voor Loon- en Grondverzetbedrijf De Gier B.V.ETEC 815-II M mobiele kraan voor Loon- en Grondverzetbedrijf De Gier B.V.