Communicatie software Groen, Grond en Infra

Volvo EC240C voor Guus Smit uit Vollenhove

Publicatiedatum: 15-12-2010 07:10
Guus Smit grondverzet en groenservice schaft recent een Volvo EC240C rupsgraafmachine aan. Het bedrijf is niet onbekend met de Volvo’s van Kuiken N.V. Een Volvo L60E is ook werkzaam bij de firma in Vollenhove.
Volvo rupskraan 240Volvo rupskraan 240

De nieuwe Volvo EC 240 C rupskraan wordt ingezet voor het grondwerk, het aanleggen van wegen en dijkenbouw. Guus Smit heeft op aanraden van zijn machinist gekozen voor een Volvo. Deze is bijzonder tevreden over het fijne bedieningsgemak van de Volvo EC 240 C. Bijzondere opties aan de Volvo EC 240 C zijn voorbereidende GPS en een lekolie leiding ten behoeve van het trilblok voor het intrillen van beschoeiingen.

Guus Smit heeft al meer dan 25 jaar ervaring. De firma is actief in de grond-, weg- en waterbouw. Tevens wordt een deel van het materieel verhuurd inclusief machinist. Op het gebied van groenvoorziening is het bedrijf Guus Smit actief in het onderhouden en aanleggen van diverse tuinen. In totaal werken er negen personen bij Guus Smit. Zes machinisten, twee hoveniers en een vrachtwagenchauffeur. Mevrouw Smit onderhoud de administratie. De firma is in een groot deel van Nederland actief.

www.kuiken.nl

Volvo EC240C rupsgraafmachine voor Guus Smit uit VollenhoveVolvo EC240C rupsgraafmachine voor Guus Smit uit Vollenhove