Communicatie software Groen, Grond en Infra

Nagano NA 180 JA voor De Kuiper uit Noordeloos B.V

Publicatiedatum: 24-12-2010 07:10
De Kuiper Noordeloos B.V., de veelzijdige specialist in de GWW sector, heeft onlangs een Nagano na180ja rupshoogwerker in gebruik genomen. Nadat De Kuiper een aantal keren eenzelfde machine had gehuurd bleek de tijd nu rijp voor de aankoop van deze kniktelescoop.
KniktelescoopKniktelescoop

De NA180JA is een kniktelescoop op rupsen dat zich kenmerkt door een draagvermogen van 227 kg en een werkhoogte van circa 20 meter. De NA180JA is compact en stabiel en standaard uitgerust met een jib. De montageafdeling heeft de machine voorzien van non-marking pads. Daarnaast is de Nagano door de reclameafdeling van Kemp voorzien van bedrijfsbelettering waardoor de machine na aflevering direct inzetbaar was.

De Kuiper Noordeloos B.V., aannemers-, verhuur- en loonbedrijf is voor veel opdrachtgevers een begrip. Al meer dan 50 jaar is het bedrijf actief in de regio en ver daarbuiten. Vanuit het hoofdkantoor in Noordeloos wordt een uitgebreid dienstenpakket aangeboden in de Grond-, Weg- en Waterbouw sector. Door steeds te investeren in vakmensen en modern materieel en door in te spelen op overheidsmaatregelen en milieuvraagstukken is er een solide basis ontstaan. Opdrachtgevers kunnen hun opdrachten dan ook met een gerust hart aan De Kuiper Noordeloos B.V. toe vertrouwen. Kortom, De Kuiper Noordeloos B.V. is voor overheid, bedrijf en particulier een betrouwbare partner.

www.dekuiper.nl
 

www.kemp-groep.nl

Nagano NA 180 JA rupshoogwerker voor De Kuiper uit Noordeloos B.VNagano NA 180 JA rupshoogwerker voor De Kuiper uit Noordeloos B.V