Communicatie software Groen, Grond en Infra

Trimble GPS voor Tol uit Piershil

Publicatiedatum: 27-12-2010 07:25
Verhuurbedrijf L.A.W. Tol uit Piershil nam recent diverse Trimble/MCS producten in gebruik. Allereerst werd een Case CX330 longreach machine met een bereik van maar liefst 21 meter voorzien van het Trimble GCS900 3D GPS systeem.
MCS levelerMCS leveler

Ook twee andere standaard graafmachines, met een bakinhoud in de 1500 tot 2000 literklasse, werden uitgerust met een GPS voorbereiding zodat deze geschikt zijn om ingezet te worden met het GPS systeem.

Tevens werd geïnvesteerd in een MCS leveler met een werkbreedte van 2,7 meter in combinatie met een dubbel afschotlaser. Met deze machine kan men profileren op MM nauwkeurigheid in beddingen en puinbanen voor straatwerk, weg- en spoorbouw. De leveler kan gemonteerd worden aan wielladers in diverse gewichtsklassen maar ook aan de Ahlmann AZ150 zwenkladers. De leveler is uitgerust met het allernieuwste Trimble lasersysteem waarbij de machinist vanuit de cabine het middelpunt van de ontvanger in mm. kan verstellen. Dit geeft een beter afwerkresultaat bij kolken en breekpunten. Tevens is de leveler uitgerust met een taster voor het volgen van een draad of stoeprand.

www.lawtolbv.nl

Trimble GPS voor L.A.W. Tol uit PiershilTrimble GPS voor L.A.W. Tol uit Piershil