Communicatie software Groen, Grond en Infra

Cat 962H voor Van der Velde uit Nieuwe Pekela

Publicatiedatum: 28-12-2010 08:35
Zandhandel en transportbedrijf H.H. van der Velde heeft speciaal voor het laden en overslaan van verschillende zandsoorten een Cat 962H aangeschaft.
Caterpillar 962 HCaterpillar 962 H

H.H. van der Velde beschikt in Nieuwe Pekela over twee zandwinlocaties: Heeresveld voor ophoogzand en Kruiselwerk voor hoogwaardig industriezand. De Cat 962H gaat draaien op Kruiselwerk en de Cat 950H die al in bezit is, draait op Heeresveld.

De Cat 962H is vanwege zijn hoge laadframe en uitstorthoogte speciaal ontwikkeld voor het laden van hogere vrachtwagens en trailers. Caterpillar speelt in op de hoge afmetingen trailers van vandaag de dag waardoor de 962H alle zandsoorten van H.H. van der Velde kan laden als vulzand, woudzand, teelaarde, betonzand, vloerenzand, betongrind en diverse soorten split. Naast de laadhoogte is de Cat aangeschaft om zijn lage brandstofverbruik. Caterpillar heeft het laagste brandstofverbruik onder wielladers. Ook is er een motorstop op de stoel geplaatst, waardoor de Cat Acert C7 motor automatisch na een minuut afslaat zodra de machinist uitstapt. Deze tijd kan in overleg met de ondernemer naar eigen wens aangepast worden.

Daarnaast is de Cat 962H voorzien van software waarmee H.H. van der Velde zelf het machinebeheer, machineonderhoud en brandstofverbruik kan uitlezen.

www.pon-cat.com

H.H. van der Velde uit Nieuwe Pekela koopt Cat 962H met hoog laadframe H.H. van der Velde uit Nieuwe Pekela koopt Cat 962H met hoog laadframe