Communicatie software Groen, Grond en Infra

75 jaar Janssen Landgraaf

Publicatiedatum: 28-10-2003 09:13
Onlangs vierde de fa Janssen uit Landgraaf haar 75 jarig bestaan. Het internationale transportbedrijf J. Jansen & Zn. uit Ubach over Worms was Landgraafs eerste reclamezuil in het buitenland.

Sjef Janssen senior startte het transportbedrijf in 1928. Begin jaren veertig verhuurde hij en zijn inmiddels 20 jarige zoon Sjef junior zich aan de particuliere mijnen Laura en Vereniging in Eygelshoven. Laura en Vereniging was decennia de steunpilaar voor transportbedrijf Janssen. Maar de directie zat niet stil. Sjef Janssen junior bouwde met vooruitziende blik stevige pijlers onder het bedrijf.

NOVO Wegenbouw, een gespecialiseerd containerbedrijf en internationaal transport bleken de reddingsboei toen in 1976 de mijn in Eygelshoven dicht ging. Personeel moest worden ontslagen, machines vervangen. Toch bleek de omslag van vrachtbedrijf naar afvalinzameling en internationaal transportbedrijf geen gemakkelijke.

Na de verhuizing in 1978 naar de locatie op de Europaweg-Zuid nam Leo Bauer de dagelijkse leiding over. Hij zette zich voor 200 procent in, om bedrijf en medewerkers een toekomst te bieden. Met succes, want anno heden telt het internationale transport- en containerbedrijf ruim zestig personeelleden en 43 vrachtwagens. Zij vervoeren o.a. staal en ongevaarlijke chemicaliën. Als specialist in de afvalinzameling, afvalverwerking en containervervoer, heeft transportbedrijf J. Janssen & Zn. ook richting toekomst meerdere ijzers in het vuur.

De huidige directie van Janssen bedrijven wordt gevormd door Leo Bauers opvolgers Colla Keerssemmeecker, directeur containerbedrijf, en Jo Chalier, directeur internationaal transportbedrijf.

Names het team van entreeding.com feliciteren wij de fa Janssen met hun 75 jarig bestaan en wensen hun veel succes voor de toekomst!

www.janssenlandgraaf.nl

Afgelopen zaterdag trok een stoet met trekkers door LandgraafAfgelopen zaterdag trok een stoet met trekkers door Landgraaf