Communicatie software Groen, Grond en Infra

Werklust WG17FZ voor Van Leeuwen uit Harmelen

Publicatiedatum: 04-01-2011 12:20
De eerste Werklust zwenklader WG 17 FZ is onlangs geleverd aan Loon-Aannemings en Verhuurbedrijf Fa. J. van Leeuwen. De fa. van Leeuwen gaat de nieuwe zwenklader ook regelmatig inzetten in het agrarische werk.
Werklust  WG 17 FZ Werklust WG 17 FZ

Gras- en maiskuilen worden ermee vastgereden en ook balen worden ermee van het land gehaald. Ook indien een aanhangwagen vol balen moet worden getrokken, wordt de robuuste ZF full-powershift aandrijving geprezen welke zijn duurzaamheid reeds heeft bewezen in de andere Werklust typen.

De Werklust zwenklader WG17FZ bij van Leeuwen heeft de volgende opties: John Deere tier III dieselmotor met 145 pk, brede Michelin banden : 550/65R25 type XLD, zwenkpedaal op de vloer, tweed rempedaal linkerzijde, tussenasbescherming, ringmoeren in de velgen voor montage dubbellucht, vangmuilkoppeling en een extra derde en vierde hydraulische sectie.

Fa. van Leeuwen is een middelgroot bedrijf met ca. 16 mensen in dienst. Zij voeren opdrachten uit in de grond weg en waterbouw voor diverse opdrachtgevers. Daarnaast verzorgen zij ook diverse werkzaamheden in de agrarische sector, waaronder graslandverbetering en voederwinning. Bovendien verzorgen zij ook beschoeiingen, tuinaanleg en straatwerk. 

www.fajvanleeuwen.nl

Werklust WG17FZ zwenklader voor Fa. J. van Leeuwen uit HarmelenWerklust WG17FZ zwenklader voor Fa. J. van Leeuwen uit Harmelen